Baile Romane

Baile Romane din Corfu sunt reprezentate de cladirea veche, de forma rectangulara ce contine camere individuale care in vechime aveau apa calda. In ziua de astazi doar 3 camere mai sunt vizibile. Instalatia construita din caramizi rotunde si mortar sunt bazate pe o plinta rectangulara. Acest complex dispunea de conducte de aer cald care treceau prin fiecare cladire. Descoperirile facute in aceasta zona sunt : marmura, fragmente de sticla si cateva monede din perioada romana.


Agios Gordios

Agios Gordios

Agios Gordios este una dintre statiunile de pe coasta de vest a insulei Corfu si este renumita pentru plaja sa mare, cu nisip fin si apa cristalina. Agios Gorgios este un sat inconjurat de munti pitici, acoperiti cu maslini si conifere. Locatia statiunii,oportunitatile pe care le ofera si plaja cu  nisip fin fac ca Agios Gordios sa intre in topul statiunilor pereferate din Corfu.

Corfu

Corfu

Corfu este un oraș din N-B Greciei, este cel mai important oraș de pe Insula Corfu si este de asemenea capitala periferiei Insulele Ionice.
Centrul vechi istoric al orasului Corfu a fost înscris în anul 2007 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Paleokastritsa

Paleokastritsa

Statiunea Paleokastritsa este situata pe coasta de vest a Greciei si este cu siguranta este cea mai frumoasa zona din Insula Corfu. 
Exista si o legenda, ce spune ca aceasta ar fi fost insula mitica a fenicienilor, iar golful de aici ar fi locul unde celebul Ulise a naufragiat si a intalnit-o pe Nausicaa, fiica regelui fenicienilor. 

Kanoni

Kanoni

Kanoni a fost in trecut capitala si inima Insulei Corfu, aceasta plaja fiind bogata in natura, istorie si cultura.
Numele acesteia provine de la canoanele care protejau orasului la intrarea in laguna. 
Aici gasim plaje cu nisip fin, cu ape calme unde se pot face sporturi acvatice precum snorkeling, caiac sau pescuit.

Agios Georgios

Agios Georgios

Agios Georgios mai este cunoscut ca si Saint George Sud si este o statiune la doi pasi de Lacul Korission, cu plaje de nisip fin si apa de culoarea cerului. 
Exista variante suficiente de distractie si pentru cei care asta vor de la vacanta, dar sunt si locuri linistite pentru cupluri si familii.

Ipsos

Ipsos

Ipsos se afla pe coasta de est a Insulei Corfu, la doar 16 km de orasul Corfu.
In golful Ipsos gasim niste curbe naturale, ce ofera o vedere superba de-a lungul coastei si asupra muntilor din Grecia.

Karousades

Karousades

In nordul Insulei Corfu, la 40 km de oras gasim satul Karousades. Acesta este situat pe drumul catre Roda si se distinge datorita arhitecturii traditionale. Satul este construit intr-o locatie superba si merita strabatut pe jos.

Kassiopi

Kassiopi

Kassiopi Corfu este Perla Coastei de N-E si este cea mai mare asezare din aceasta parte Insulei Corfu.
Statiunea este amplasata la poalele muntelui Pantokrator.
Kassiopi are si un mic port de unde barcile de pescari pleaca in fiecare dimineata pe mare. 

Sidari

Sidari

Sidari este cunoscuta pentru peisajele sale spectaculoase, fiind marginita de stanci erodate, cu tuneluri si pesteri la fiecare pas. Drumul pana acolo e lung de peste 1.000 de kilometri, insa locul merita sa fie vizitat, daca nu pentru priveliste, atunci macar pentru viata de noapte. Statiunea devine un loc efervescent dupa lasarea intunericului.

Kastraki

Kastraki

In limba elena, Kastraki inseamna "micul castel". Casele din acest satuc sunt construite, in majoritate, din piatra si nu sunt foarte inalte.
Kastraki a fost clasificat de catre statul grec, printr-un Decret Presidential, ca fiind o statiune foarte bine conservata, de trei ori la rand ! 

Chania

Chania

Chania este al doilea oraș ca mărime din Creta-Grecia și capitala prefecturii cu același nume.