Barcelona

Barcelona panoramica

Este turul panoramic recomandat al celebrei metropole internationale Barcelona cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale acestui oras: Sagrada Familia, Parcul Güell, Camp Nou, casele moderniste de pe Paseo de Grácia care au facut atat de celebru acest oras în toata lumea.  Deasemenea un loc de neratat este Colina Monjuic si instalatiile Olimpiadei din 1992, de unde veti putea admira o minunata vedere panoramica a întregului oras si a portului. Piata Cataluña, un alt punct turistic perfect pentru petrecerea unor ore de plimbare sau pentru shopping. De aici va puteti continua plimbarea pe celebrul bulevard de promenada Las Ramblas, sau, daca nu sunteti interesati de shopping, puteti vizita Catedrala Gotica a orasului sau Muzeul Picasso, Palatul Muzicii Catalane.

Lloret del Mar

Frecventata, in mod special, de tineri, Lloret del Mar este cea mai populara statiune din Costa Brava. Viata de noapte este palpitanta, plajele sunt minunate, restaurante cu meniuri traditionale si atractii turistice foarte interesante. Lloret del Mar este localizata la 75 km distanta de Barcelona, iar plaja cu nisip alb are o lungime de 1.630 m si o latime de 45 m.

Tossa de Mar

Localizata la 103 km de Barcelona, Tossa del Mar este o alta statiune din Costa Brava, foarte populara in sezonul estival. In cadrul acestei statiuni veti descoperi trei plaje cu nisip fin, apa frumos colorata perfecta pentru familiile cu copii sau pentru cuplurile ce cauta liniste, si anume : Platja Gran, La Mar Menuda si El Codolar.

Blanes

Este o statiune care pastreaza traditiile si obiceiurile din trecut. Fost sat de pescari, seara in portul statiunii puteti vedea barcile pescarilor pline de fructe de mare sau pesti abia pescuiti.  Blanes este cea mai linistita statiune din Costa Brava insa are o plaja de 4 km cu nisip fin, studio-uri cochete, echipate cu toate facilitatile necesare, hoteluri traditionale, iar preturile sunt foarte atractive.

Parcul Natural Cap de Creus

Un loc deosebit si unic in Spania unde marea se intalneste cu Muntii Pirinei este Parcul Natural Cap de Creus, cea mai mare rezervatie naturala din aceasta tara cu peste 13.000 de hectare. Locul este ideal pentru iubitorii de sporturi nautice, dar si pentru cei pasionati de specii de pasari, flori si plante unice. In acest loc frumos nu exista plaja, dar turistii care ajung aici vor putea admira peisajele superbe de pe stancile proeminente sau de pe golfurile din apropiere.

Marineland

Localizat in aproapiere de statiunea Blanes, Marineland este unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice de pe aceasta coasta a Spaniei. Actorii principali din cadrul acestui parc acvatic sunt delfinii jucausi, leii de mare, pasari exotice, pinguini sau flamingo. Tot aici posibilitatile de divertisment sunt multiple si anume: piscine, tobogane, restaurante si magazine. Deschis in fiecare zi, parcul are urmatorul program: intre orele 12: 00 – 17: 00, iar pretul biletului este 24.50 euro (adulti), 16 euro (copii intre 4 – 12 ani), 65 euro (1 familie: 2 adulti + 2 copii).

Girona şi lumea lui Dali

Puteti opta pentru o excursie optionala de o zi intreaga pentru a vizita Girona, un minunat oras istoric, situat la aproximativ 100 km nord de Barcelona si apoi deplasare spre Figuerres pentru vizitarea Teatrului Muzeu Dali, ansamblu suprarealist si cel mai original muzeu din Catalunya.

Barcelona by night

O viață de noapte nesfarsita pentru toate varstele si gusturile pot fi găsite în Barcelona. De la plimbarea la Montjuic si admirarea spectacolului unic de sunet si lumina de la Fantana Magica si pana la bifarea cluburilor, Barcelona este orasul posesor al unei vieti de noapte agitate. Nu exista program de functionare al cluburilor, barurilor si pub-urilor din Barcelona, drept urmare la orice ora ceva e deschis si gata sa te serveasca astfel incat petrecerea nu se va opri niciodata.

 


Malgrat de Mar

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar este o localitate din Spania si se afla în comunitatea Catalonia în provincia Barcelona. În anul 2006, acesta avea o populație de aproximativ 17.531 locuitori si este situat in comarca Maresme.