Circuit Concertul Filarmonicii la Viena de la 129.00 € - 2 nopti

Circuit Concertul Filarmonicii la Viena de la 129.00 € - 2 nopti25 Mai 2017 - 27 Mai 2017

129.00 €/persoana

Transport: Autocar
Plecari din: Cluj-Napoca
Camere: Camera Dubla
Regimuri de Masa: Mic Dejun


Concertul Filarmonicii din Viena la Palatul Schonbrunn “Splendoarea unei seri de Mai”    3 zile

Transport autocar, plecare in data de 25.05.2016

Ziua I. Plecare dis-de -dimineata din Cluj-Napoca spre Budapesta, unde vom face un tur panoramic cu autocarul si pietonal la Castelul Vajdahunyad, Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Cetatea Buda cu Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Palatul Regal. Dupa-masa, pornim spre Viena, capitala mondiala a muzicii clasice. Cazare in Viena.
Ziua II. Mic-dejun. Incepem vizita in Viena cu un tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse, celebrul Ring Vienez, unde vom admira cladiri impresionante precum Opera Vieneza, Universitatea, Bursa, Biserica Votiv, Burgtheater. Urmeaza un tur pietonal cu Primaria, Parlamentul, Piata Maria Tereza, unde vom vedea Muzeul de Arte Frumoase si Muzeul Stiintelor Naturale, Palatul Hofburg, Biserica Sf Petru, strada Graben, Catedrala Sf. Stefan. Optional, se poate vizita interiorul Palatului Hofburg. Urmeaza vizita la Hundertwasser, una dintre cele mai interesante cladiri vieneze. Seara, participarea la Concertul Filarmonicii din Viena, spectacol organizat la Palatul Schonbrunn. Cazare.
Ziua III. Mic-dejun. Pornim din Viena si ne indreptam spre Herend, unde vizitam Manufactura de Portelanuri. Pornire spre casa.

Tarif: 129 euro/persoana;

Tariful include:  transport autocar, 2 nopti cazare cu mic-dejun in Viena,  ghid insotitor;

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala si storno, alte cheltuieli personale decat cele prevazute la serviciile incluse.

 

Viena

Viena este capitala Austriei si este situata n extremitatea răsăriteană și este traversat de Dunăre. Orașul a fost secole la rnd capitală imperială și reședință a familiei imperiale de Habsburg, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale și politice ale Europei....Detalii