Oferta speciala ! Hotel Presa Di Finica 5* Antalya, ALL INCLUSIVE de la 584 euro

Oferta speciala ! Hotel Presa Di Finica 5* Antalya, ALL INCLUSIVE de la 584 euroDETALII HOTEL :

Situat chiar în apropiere de malul mării, acest hotel oferă piscine interioare şi în aer liber, facilităţi de spa şi acces gratuit la Wi-Fi. Oferă spaţii de cazare cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar.

 

FACILITATI CAMERA:

Fiecare cameră de la Presa Di Finica Hotel & Suites are baie privată, cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele camere şi suite spaţioase includ zonă de relaxare.

 

FACILITATI HOTEL :

Micul dejun este servit zilnic în stil bufet. Restaurantele L'Orangerie şi Gustone servesc preparate din bucătăria turcească şi internaţională, precum şi preparate cu fructe de mare. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de cafea, prăjituri şi gustări de noapte la Hotel & Suites Presa Di Finica.

Facilităţile de spa includ piscină interioară, baie turcească şi saună. Se oferă şi servicii de masaj. Hotelul are zonă de plajă privată, unde oaspeţii pot face plajă şi se pot relaxa.

Presa Di Finica Hotel & Suites este la 10 minute de podul Limyra, unul dintre cele mai vechi poduri cu arcuri segmentate din lume. Centrul oraşului Finike se află la aproximativ 4 km. Oaspeţii beneficiază de parcare privată gratuită.

Servicii incluse :

bilet de avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti

transfer aeroport-hotel-aeroport

cazare la Hotel Presa Di Finica 5*

Tariful nu include:

taxe de aeroport

bilete la obiectivele turistice

asigurare medicala

excursii optionale

 

Stiri Recente